Kluchari-Plovdiv
При аварийни и спешни случай

При аварийни и спешни случай

автоключарски услуги до адрес

При аварийни и спешни ситуации

Нашите професионални аварийни екипи ще се отзоват на момента при аварийни и спешни ситуации – загубили сте ключа си, заключили сте се отвън и не можете да влезете. Ние сме на линия само чрез едно телефонно обаждане на номер 0899 08 09 66. Обслужваме всички райони на Пловдив, а ключарите ни ще бъдат на адрес в рамките на 30-45 минути.

изработка на дубликати

Отключване на всички марки автомобилни превозни средства

В натовареното ни ежедневие често се случва да забравим ключа за автомобила някъде, където по-късно не можем да го открием или пък незнайно как да го забравим в самия автомобил. Екипът ни от професионалисти е снабден с нужните специализизирани инструменти за отваряне на всякакви марки и видове автомобилни превозни средства – леки автомобили, джипове, бусове и камиони. Добре обучените ни автоключари ще отворят заключеният Ви автомобил без да нанасят щети по време на изпълнението.

ключ

Отваряне на каси и касови брави

Непредвидени обстоятелства като забравен или загубен ключ за дома ви вече не са проблем. Ключар Пловдив отваря каси и касови брави в дома ви. Ще отворим всичко, което е от следните модели: метал, акарсан, кале, секуриме, SAB, CISA. Отварянето им се прави прецизно и внимателно, за да се предотврати всякаква възможност за повреда.

патрон

Отключване на секретни и ямкови патрони

Отключването на секретни и ямкови патрони е също приоритет. Секретните ключалки са едни от най-често използваните за заключване на врати. Те са лесни за смяна, но при счупен, загубен или забравен ключ, отварянето им не винаги е лесна задача. Използвайки нашите услуги, Вие си осигурявате лесно и безпроблемно отключване без нанасяне на щети по време на отварянето.

битови ключарски услуги

Отключване и смяна на ямкови, кръстати патрони

Ямковите и кръстати патрони са често срещани и са в широка употреба в домовете на много хора. Отключването и смяната им макар да не са сложни, не винаги се случват както трябва, затова се препоръчва смяната да бъде направена от професионалисти. Нашите екипи използват безопасни техники, с които отключването и смяната се случват бързо, лесно и ефективно.

направа на автоключ с чип, имобилайзер

Отключване на блокирали брави и патрони

Отключването на блокирали врати и патрони е задача, която не е за подценяване. Статистиката показва, че голям процент от опитите да направите това сами, не свършва по най-добрия начин. Използвайки нашите услуги всичко ще протече професионално и с грижа за сигурността на Вашият дом. Обадете ни се при счупване на ключа в ключалката, смяна на автоключалки и пренареждане на автомобилни патрони, за да получите качествени услуги.

ключ на кола

Смяна и ремонт на дистанционни за коли

При покупката на автомобил той често идва с дистанционен ключ, който обаче колкото и да е удобен, често се разваля и използването му става невъзможно. Нашите експерти правят качествена смяна и ремонт на дистанционни за коли, сменят батерии на всичко видове автоключове, които работят с дистанционно, както и дистанционни за автомобили.

изработка на ключове

Изработка на ключове

При нанасяне в ново жилище или увеличаване на броя на използващи дадено място, по-големият брой ключове винаги е от полза. А притежаването на резервен ключ е винаги задължителен елемент. Ключар Пловдив изработва всякакви видове ключове за секретни, ямкови и касови патрони, както и автоключове. Извършваме и смяна на касови основни и допълнителни брави.

направа на автоключ с чип, имобилайзер

Изработка и обучение на карти и чипове за контрол на достъп

Все по-честа е употребата на карти и чипове за контрол на достъп, с които може да се следи кой влиза и излиза от дадена сграда или помещение. При нас ще получите изработка, както и обучение на чипове и карти за контрол на достъпа във Вашия дом и офис, както и други помещения, които са посещавани от един или повече хора.